Βρέθηκε η πιο σπάνια Citroen DS στον κόσμο - Σε δημοπρασία για 100.000 ευρώ - iefimerida.gr

Βρέθηκε η πιο σπάνια Citroen DS στον κόσμο - Σε δημοπρασία για 100.000 ευρώ

Citroen DS 21 Majesty του 1969
Citroen DS 21 Majesty του 1969.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις ομορφότερες και πιο φινετσάτες λιμουζίνες της δεκαετίας, η Citroen DS Majesty που σχεδίαση το 1969 η καροσερί Henri Chapron, βγαίνει σε δημοπρασία και αναμένεται να αγγίξει εξαψήφια τιμή.

Αυτό το αντίτυπο της DS Majesty είναι ένα από τα μόλις 27 που κατασκεύασε ο οίκος Henri Chapron, και μόλις ένα από τα τρία που είχαν τα επαναστατικά για την εποχή εκείνη πλαϊνα φώτα που άναβαν ανάλογα με την κατεύθυνση των τροχών. Η γαλλική καλλονή ανακατασκευάστηκε πλήρως τη δεκαετία του 2000 και έπειτα παρέμεινε φυλαγμένη για 13 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και δείτε τις φωτογραφίες στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ