Επίσημο: Η Apple θα κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο - Πότε βγαίνει στους δρόμους - iefimerida.gr

Επίσημο: Η Apple θα κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο - Πότε βγαίνει στους δρόμους

apple car
H Apple μπαίνει με κάθε επισημότητα στο χώρο της αυτοκίνησης.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυτόνομο Apple Car είναι ένα σήριαλ που συνεχίζεται για χρόνια, αλλά οι φήμες για αυτό δεν παύουν - παρότι τελευταία αποχώρησαν πολλά σημαντικά στελέχη του προγράμματος.

Οι τελευταίες φήμες ανέφεραν πως το αυτοκίνητο του αμερικανικού κολοσσού έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, και πως -αν το πρόγραμμα ακόμα υφίσταται- δεν πρόκειται να είναι έτοιμο πριν το 2028. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτοκίνηση, η εταιρεία έδειχνε να αφοσιώνει την προσοχή της στο Apple CarPlay και στην ενσωμάτωση του smartphone της με τα νέας γενιάς αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple carandmotor.gr ηλεκτρικά αυτοκίνητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ