Στον Λίβανο τη Δευτέρα, ο υπουργός Αμυνας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Στον Λίβανο τη Δευτέρα, ο υπουργός Αμυνας

Επίσημη επίσκεψη στο Λίβανο, μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης της χώρας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του κράτους και της κυβέρνησης, με τον υπουργό Άμυνας του Λιβάνου, με τον πρόεδρο της Βουλής, τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και με ηγετικά στελέχη του κυβερνώντος συνασπισμού αλλά και της αντιπολίτευσης.

Επίσης, o υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της Θρησκευτικής Κοινότητας των Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βηρυτού και Περιχώρων Κύριο Elias Audi, ενώ θα έχει συνάντηση εργασίας και με τους επικεφαλής της Διαμεσολαβητική Δύναμης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο, στην οποία μετέχει και η Ελλάδα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ