ΗΠΑ: Σε ηλικία 113 ετών πέθανε στη Φλόριντα η γηραιότερη αμερικανίδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Σε ηλικία 113 ετών πέθανε στη Φλόριντα η γηραιότερη αμερικανίδα

Μια γυναίκα 113 ετών που αναφέρεται ως ο γηραιότερος άνθρωπος στις Ηνωμένες Πολιτείες, πέθανε, μόνο λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 114 γενέθλιά της αναφέρει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Φλόριντα. Η Έλσι Τόμσον πέθανε στο σπίτι της στο Κλίαρουότερ στις 21 Μαρτίου έγραψε η εφημερίδα Tampa Bay Times.

Η Ερευνητική Ομάδα Γεροντολογίας, η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες για τους γηραιότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, κατέταξε την Τόμσον, πριν από τον θάνατό της, ως τον τέταρτο γηραιότερο άνθρωπο του πλανήτη.

Η Τόμσον γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1899, σε περιοχή της Πενσυλβανία. Μετακόμισε στη Φλόριντα το 1971 με το σύζυγό της, Ρον Τόμσον ο οποίος είχε διατελέσει γερουσιαστής στην πολιτεία της Πενσυλβάνια Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Ερευνητική Ομάδα Γεροντολογίας, αυτή τη στιγμή, το γηραιότερο πρόσωπο πάνω στη γη, είναι ο Τζερομόν Κιμούρα, ένας Ιάπωνας ηλικίας 115 ετών.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ πέθανε Φλόριντα αμερικανίδα ηλικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ