ΗΠΑ: Συναντήσεις του προέδρου της ΕΣΑμεΑ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία Ιωάννη Βαρδακαστάνη στον ΟΗΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

ΗΠΑ: Συναντήσεις του προέδρου της ΕΣΑμεΑ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία Ιωάννη Βαρδακαστάνη στον ΟΗΕ

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και της EDF, Ιωάννης Βαρδακαστάνης, με την ιδιότητα του προέδρου της IDA (Παγκόσμια Οργάνωση για την Αναπηρία), θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών για τα θέματα της Αναπηρίας, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της IDA.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, από τις 25 μέχρι τις 28 του τρέχοντος μηνός, έχει προγραμματίσει συναντήσεις με εκπροσώπους Μόνιμων Αντιπροσωπειών αρκετών χωρών-μελών του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη.

Την Πέμπτη, θα συναντηθεί με εκπρόσωπο του UN DESA (Department of Economic and Social Affairs - Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ) και στη συνέχεια με τον εκτελεστικό διευθυντή της UNICEF, 'Αντονι Λέικ.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΗΕ ΑμΕΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ