Συγκέντρωση... ολίγων από την ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συγκέντρωση... ολίγων από την ΑΔΕΔΥ

Μικρή ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εξελεκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για συγκέντρωση το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, κατά των ιδιωτικοποιήσεων και των ενδεχόμενων απολύσεων στο Δημόσιο.

«Θέλουμε να στείλουμε διπλό μήνυμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος και συνέχισε: «Προς την Τρόικα, από την οποία ζήτησε να δώσει στοιχεία για το ποσοστό που καταλαμβάνει ο τομέας του Δημοσίου σε όλες της χώρες της Ευρωζώνης, οπότε, σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, θα προκύψει ότι το ελληνικό Δημόσιο δεν είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και προς την Κυβέρνηση την οποία κάλεσε να δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, οπότε θα προκύψει ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας δεν υπερβαίνει τα 8 δισ. ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ