Ιταλία: Ανοιχτός σε μια συμμαχία με την κεντροαριστερά δήλωσε ο Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ιταλία: Ανοιχτός σε μια συμμαχία με την κεντροαριστερά δήλωσε ο Μπερλουσκόνι

Ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε σήμερα ότι είναι ανοιχτός σε μια συμμαχία ανάμεσα στον κεντροδεξιό συνασπισμό του και την κεντροαριστερά, η οποία εξασφάλισε τις περισσότερες έδρες στο ιταλικό Κοινοβούλιο.

"Η Ιταλία δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη, πρέπει να αντιδράσουμε", τόνισε ο Μπερλουσκόνι σε τηλεοπτική συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε εάν είναι ανοιχτός σε μια συμμαχία με την κεντροαριστερά.

Ο Καβαλιέρε υπογράμμισε ότι όλα τα κόμματα πρέπει να κάνουν κάποια θυσία για το κοινό όφελος.

Ωστόσο, ο Μπερλουσκόνι απέκλεισε κατηγορηματικά ένα συνασπισμό με τον Μάριο Μόντι και τόνισε ότι η πολιτική λιτότητας που εφάρμοσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός βύθισαν την Ιταλία στην ύφεση.

Ο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για αρνητική αντίδραση των αγορών στο αποτέλεσμα των εκλογών ή για την πιθανή αύξηση του κόστους δανεισμού της Ιταλίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ