Βενεζουέλα: Στη φάση των συμπληρωματικών θεραπειών κατά του καρκίνου βρίσκεται ο Ούγκο Τσάβες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μαντούρο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βενεζουέλα: Στη φάση των συμπληρωματικών θεραπειών κατά του καρκίνου βρίσκεται ο Ούγκο Τσάβες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Μαντούρο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες μπαίνει στη φάση των "συμπληρωματικών-εναλλακτικών θεραπειών" κατά του καρκίνου, 45 ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Κούβα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας Νικόλα Μαντούρο, επιστρέφοντας από την Αβάνα.

"Ο πρόεδρος βρίσκεται στη φάση των συμπληρωματικών θεραπειών για να αντιμετωπίσει την ασθένεια του", τόνισε ο Μαντούρο και πρόσθεσε πως ο Τσάβες είναι καλύτερα τις τελευταίες ημέρες.

Ο 58χρονος Τσάβες "είναι αισιόδοξος και έχει μεγάλη πίστη στο Χριστό", είπε χαρακτηριστικά ο Μαντούρο.

Χθες η κυβέρνηση του Καράκας ανακοίνωσε πως ο Τσάβες βρίσκεται στο στάδιο μετεγχειρητικής ανάρρωσης, αλλά έχει ακόμα να δώσει "μια πολύ δύσκολη μάχη".

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ