Τέρενς Κουίκ: Θα μας αναγκάσετε να εξαρτιόμαστε από τα νοοκομεία της Τουρκίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τέρενς Κουίκ: Θα μας αναγκάσετε να εξαρτιόμαστε από τα νοοκομεία της Τουρκίας

Την έντονη ανησυχία της λεσβιακής κοινωνίας για την υποβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης στους πολίτες μετά τη συγχώνευση και έγκριση οργανισμού λειτουργίας του νέου «Βοστάνειου Νοσοκομείου», μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

«Η προσήλωση στην ικανοποίηση των εντολών της τρόικας, οδηγεί την κυβέρνηση σε μία μυωπική εστίαση στα προβλήματα και στην αδυναμία εξεύρεσης λύσεων», τονίζει ο τέως Βουλευτής Λέσβου και Πολιτευτής του Κινήματος κ. Σπύρος Γαληνός, και προσθέτει ότι «ουδείς από τους 15, απολύτως απαραίτητους εργαζόμενους στο νοσοκομείο έχει πληρωθεί», παρά το γεγονός ότι «έχουν προσληφθεί διά μέσου του κληροδοτήματος».

«Η κατάσταση είναι τόσο τραγική, που ακόμα και τουρκικά (!) νοσοκομεία επιχειρούν να προσελκύσουν με στοχευμένη διαφήμιση ασθενείς και ιατρούς», υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ και ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό εάν προτίθεται να θωρακίσει υγειονομικά τα νησιά ώστε να μην υπάρξει η επιδιωκόμενη εξάρτηση και στα θέματα υγείας, από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της γείτονος».

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ