Η Ρένα Δούρου για τα επεισόδια βίας και τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Η Ρένα Δούρου για τα επεισόδια βίας και τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου

«Υπάρχουν μηχανισμοί που πρέπει να ενεργοποιούνται σε μια συνταγματικά ευνομούμενη πολιτεία και δεν είναι δουλειά κανενός βουλευτή να θεωρεί ότι καταδικάζοντας τη βία από όπου έρχεται, θα σταματήσουν να λαλάνε τα καλάσνικοφ μέσα στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής πόλης. Αυτό, για μένα, είναι σοκαριστικό» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

«Ανακάλυψα για πολλοστή φορά ότι το ζήτημα της βίας, όπως το μεταναστευτικό, με τις κάμερες και τις σκούπες, είναι εκεί -είτε στα τηλεπαράθυρα, είτε μέσα στον ιερό ναό του Κοινοβουλίου, για άγρα ψήφου και εντυπώσεων», προσέθεσε η κ. Δούρου.

Σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση Γλέζου τόνισε: «Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους χθες και -ω του θαύματος!- δεν ήταν από τις παρεμβάσεις που "έπαιξαν" τα μέσα. Έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια, ακόμα και για την επέλαση των εξωγήινων στην Ελλάδα, να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουμε μάθει, όμως, να ακούμε από σοβαρούς ανθρώπους, που δεν αρέσκονται ούτε στη χυδαιότητα ούτε στην υπερβολή, ότι πίσω από εκεί μπορεί να είναι οποιοιδήποτε... Ο Μανώλης Γλέζος, αφού έβαλε το ερώτημα ποιος ωφελείται, είπε ότι δεν γίνεται να δίνονται διαπιστευτήρια για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα από την Αριστερά... Τον Μανώλη Γλέζο δεν τον σέβεσαι λέγοντάς τον εθνικό ήρωα, αλλά αν γίνεται εναντίον του μια αξιόποινη πράξη, όπως όταν τον ψεκάσανε δυο φορές και ακόμα η ΕΔΕ δεν έχει πάρει τον δρόμο της».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ