Δημήτρης Καρύδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει αυτιά» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Δημήτρης Καρύδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει αυτιά»

«Έχουμε μπει σε μια διαρκή επαναστατική γυμναστική, η οποία δεν αποδίδει τίποτα και δημιουργεί διχασμούς, που δεν τους έχει ανάγκη η χώρα μας σήμερα καθόλου. Το λιγότερο που μας χρειάζεται είναι να ποινικοποιείται άκριτα και με κατασκευασμένες κατηγορίες η πολιτική ζωή του τόπου και να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο δικαστήριο» δήλωσε, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης.

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι «χαϊδεύει αυτιά» και πως «θέλει να κάνει τον καλό σε όλες τις κοινωνικές ομάδες». Εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο, καθώς βλέπει ότι δεν έχει προτάσεις για το πώς μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Ακολούθησε τον εύκολο δρόμο, που είναι να χτυπάς τον αντίπαλο κάτω από τη ζώνη, να ποινικοποιείς την πολιτική ζωή. Αυτό δεν μας οδηγεί πουθενά».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρύδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ