Κύπρος: Επ' αόριστον απεργία των πρατηριούχων καυσίμων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Επ' αόριστον απεργία των πρατηριούχων καυσίμων

Σε επ' αόριστον απεργία κατέρχονται από τις έξι το πρωί της Παρασκευής οι πρατηριούχοι καυσίμων, οι οποίοι ζητούν «πάγωμα» των αιτήσεων για δημιουργία νέων πρατηρίων. Λόγω της απεργίας δεν θα λειτουργούν και οι χρηματοδέκτες.

Με στόχο τον τερματισμό της απεργίας, η υπουργός Εσωτερικών, Ελένη Μαύρου, θα έχει συνάντηση το πρωί της Παρασκευής με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πρατηριούχων.

Μιλώντας στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, η κ. Μαύρου είπε ότι συμφωνεί με το αίτημα του Συνδέσμου Πρατηριούχων για τήρηση των κανονισμών και πρόσθεσε ότι εκεί και όπου έχουν δοθεί παράτυπα άδειες, πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων, Στέφανος Στεφάνου, τόνισε ότι εφόσον η συνάντηση με την υπουργό Εσωτερικών θα έχει θετική κατάληξη, τότε η απεργία θα τερματιστεί.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καύσιμα πρατηριούχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ