Κροατία: Η πλειοψηφία των Κροατών εύχεται να βρει δουλειά το νέο έτος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κροατία: Η πλειοψηφία των Κροατών εύχεται να βρει δουλειά το νέο έτος

Η συχνότερη ευχή των Κροατών για το νέο έτος είναι η εύρεση εργασίας, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την πύλη στο διαδίκτυο για θέματα απασχόλησης "MojPosao". To 68% των ανέργων Κροατών εύχεται να βρει δουλειά τη νέα χρονιά. Την εύρεση νέας εργασίας εύχεται και το 21% των εργαζόμενων στην Κροατία.

Το 25% των ερωτηθέντων εύχεται πρόοδο και το 17% εύχεται βελτίωση των οικονομικών της επιχείρησης στην οποία εργάζεται. Το 12% των εργαζομένων και το 11% των ανέργων ονειρεύονται να ξεκινήσουν δική τους δουλειά, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, όπως μεταδίδει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Κροατίας HRT.

Οι γυναίκες επιθυμούν νέα εργασία σε μεγαλύτερο ποσοστό (42%) σε σύγκριση με τους άνδρες (27%).

Το 50% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι με αφορμή την έλευση του νέου έτους λαμβάνει αποφάσεις που συνδέονται με την προσωπική του ζωή και το 48% απαντά ότι θα λάβει αποφάσεις που σχετίζονται με την καριέρα.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανεργία Κροατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ