Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και των διακινητών τους - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και των διακινητών τους

Σε συλλήψεις λαθρομεταναστών και των διακινητών τους προχώρησε χθές το Λιμενικό Σώμα,σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.Πιο συγκεκριμένα,τις απογευματινές ώρες χθες στο λιμένα Κορίνθου,κλιμάκιο των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού,συνέλαβε δύο 40χρονους(οδηγό και συνοδηγό) οι οποίοι μετέφεραν 11 αλλοδαπούς κρυμένους μέσα σε φορτηγό με ρυμουλκούμενο όχημα, με σκοπό να επιβιβαστούν σε φορτηγό πλοίο,για να διαφύγουν παράνομα απο τη χώρα,οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Παράλληλα,χθες το βράδυ έξω από την πύλη του λιμένα Ηγουμενίτσας,το Λιμενικό συνέλαβε μια 43χρονη οδηγό λεωφορείου και τον 27χρονο συνόδηγο της,οι οποίοι μετέφεραν 4 αλλοδαπούς,κρυμμένους σε μια ειδικά διαμορφωμένη πρύπτη στη δεξάμενη του πετρελαίου,με σκοπό την παράνομη έξοδο τους απο τη χώρα,με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Και στις δύο περιπτώσεις,οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές διενεργουν προανάκριση,ένω αμφότερα τα οχήματα κατασχέθηκαν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ