Βγενόπουλος: Οτιδήποτε άλλο θα οδηγούσε τη χώρα εκτός Ευρωζώνης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Βγενόπουλος: Οτιδήποτε άλλο θα οδηγούσε τη χώρα εκτός Ευρωζώνης

Την εκτίμηση πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει στη χώρα εξέφρασε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της MIG κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου «οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης και θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα».

«Πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Όσο περισσότερο αγωνιστούμε, όσο περισσότερο οι ισχυροί στη χώρα μας κάνουν αυτό που πρέπει και δείξουν κοινωνική ευαισθησία, αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδηθεί ο πόλεμος στον οποίο βρισκόμαστε», είπε ο κ. Βγενόπουλος σχολιάζοντας την οικονομική κρίση.

Τέλος, διέψευσε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής της φορολογικής έδρας του ομίλου. «Όσο παραμένω πρόεδρος, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ και από τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους δεν υπάρχουν ενδείξεις για πρόθεση αλλαγής έδρας», ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευρωζώνη Ανδρέας Βγενόπουλος MIG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ