Βενιζέλος: Η κοινωνική συνοχή πρώτος πυλώνας στη νέα πορεία της χώρας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βενιζέλος: Η κοινωνική συνοχή πρώτος πυλώνας στη νέα πορεία της χώρας

Μετά τη θετική απόφαση του Eurogroup και τη νέα αφετηρία για τη χώρα, το θέμα είναι η ανακοπή της ύφεσης, η αντιμετώπιση της ανεργίας, το θετικό πρόσημο, οι ρυθμοί ανάπτυξης και η δημιουργία θέσεων εργασίας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο πολίτης πρέπει να νιώσει ασφαλής και ότι «τα μέτρα που ελήφθησαν είναι τα τελευταία, όπως πράγματι είναι». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκε αισιόδοξος και ανέφερε ότι η χώρα μπορεί να κάνει τη στροφή και ο πρώτος πυλώνας στη νέα πορεία είναι η κοινωνική συνοχή.

Ο δεύτερος άξονας, κατά τον κ. Βενιζέλο, είναι η λήψη πρακτικών μέτρων για την ανάπτυξη, που δεν είναι μόνο οι αποκρατικοποιήσεις, αναφέροντας ότι πρόκειται για τις μικρές καθημερινές αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να στηριχτούν από το κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη λειτουργία της κυβέρνησης, ανέφερε ότι πρέπει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό διοικητικό τρόπο, αλλά και με τον απόλυτο πολιτικό συντονισμό. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, πρέπει να έχει ενιαία λειτουργία και να υπάρχει πλήρης συνεννόηση.

Σε ερώτηση για το φορολογικό ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι πρέπει να φύγουμε από τη συζήτηση για τα φορολογικά μέτρα και να πάμε στη συζήτηση για το εθνικό φορολογικό σχέδιο.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup ΠΑΣΟΚ Eυάγγελος Βενιζέλος ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ