Συνάντηση της Αλ. Παπαρήγα με συνδικαλιστές από τη Λατινική Αμερική - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Συνάντηση της Αλ. Παπαρήγα με συνδικαλιστές από τη Λατινική Αμερική

Συνάντηση με μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας από τη Λατινική Αμερική είχε στον Περισσό, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Διατυπώθηκαν πάρα πολλές και πολύ ουσιαστικές ερωτήσεις, γύρω από την κατάσταση στην Ελλάδα, τις εξελίξεις, την ιστορία του ΚΚΕ και την ιστορία γενικότερα του εργατικού λαϊκού κινήματος και την εξέλιξη της κρίσης στη Ευρώπη», ανέφερε η κυρία Παπαρήγα και πρόσθεσε:

«Από τη μεριά μας απαντήσαμε πολύ συγκεκριμένα και φαντάζομαι ότι από το κόμμα μας τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον βασανισμένο αλλά πάντα αγωνιζόμενο ελληνικό λαό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Δέρματος, Κλωστοϋφαντουργίας και Ιματισμού της Αργεντινής, Ερνέστο Τρίγκο, είπε ότι «ανταλλάξαμε σκέψεις για την κατάσταση στην Λ. Αμερική και στην Ελλάδα, αλλά και για το πώς επιδρά η δράση του ΚΚΕ στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης -και βεβαίως γυρίζουμε στις χώρες μας με μια καλή εικόνα για το πού βρίσκεται ο αγώνας του επαναστατικού κινήματος στην Ελλάδα με επικεφαλής το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ».

Στη συνάντηση με την κ. Παπαρήγα έλαβαν μέρος συνδικαλιστές από την Αργεντινή, τη Χιλή, τον Παναμά, τη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία και το Ελ Σαλβαδόρ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ συνδικαλιστές Αλέκα Παπαρήγα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ