Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Κροάτη πρωθυπουργό στο νικητή των σλοβενικών προεδρικών εκλογών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Κροάτη πρωθυπουργό στο νικητή των σλοβενικών προεδρικών εκλογών

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς συνεχάρη, σήμερα, τον Μπορούτ Παχόρ για τη νίκη του στις χθεσινές προεδρικές εκλογές στη Σλοβενία και τού ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του. «Σας συγχαίρω ειλικρινά για την πειστική νίκη σας στις προεδρικές εκλογές στη Δημοκρατία της Σλοβενίας.

Προσβλέπω στη μελλοντική συνεργασία μας προς όφελος των δύο χωρών μας, που θα προάγει τις καλές γειτονικές σχέσεις και τη συνεργασία σε διμερή, περιφερειακά και ευρωπαϊκά ζητήματα» αναφέρει ο κ. Μιλάνοβιτς στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον κ. Παχόρ.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε όλα τα πολιτικά σας οράματα και πως η ανάληψη των προεδρικών σας καθηκόντων στις παρούσες, πολύ περίπλοκες συνθήκες, θα αποτελέσει μία επιπλέον πρόκληση και ώθηση για να εργαστείτε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση προς όφελος της Σλοβενίας. Εκ μέρους της κυβέρνησης και εμού του ιδίου προσωπικά, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας» προσθέτει ο Κροάτης πρωθυπουργός.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ