Τουρκία: Ο επίδοξος δολοφόνος του Οζάλ λέει ότι τον είχαν εκπαιδεύσει απόστρατοι αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τουρκία: Ο επίδοξος δολοφόνος του Οζάλ λέει ότι τον είχαν εκπαιδεύσει απόστρατοι αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων

Ο επίδοξος δολοφόνος του προέδρου Οζάλ, Καρτάλ Ντεμιράγ, υποστηρίζει ότι για την απόπειρα αυτή είχε εκπαιδευθεί από αξιωματικούς του τουρκικού στρατού.

Σε επιστολή του προς την εφημερίδα Türkiye, ο Ντεμιράγ, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στη φυλακή για άλλα αδικήματα --ο πρόεδρος Οζάλ τον είχε συγχωρήσει και τον είχε αμνηστεύσει για τη δολοφονική απόπειρα της 18ης Ιουνίου 1988-- υποστηρίζει ότι εκπαιδεύτηκε από ομάδα απόστρατων αξιωματικών των ειδικών δυνάμεων.

Ο πρόεδρος Οζάλ τραυματίστηκε στο χέρι από τη σφαίρα που έριξε ο επίδοξος δολοφόνος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας (ANAP), του οποίου ο Τουργκούτ Οζάλ υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ