Σερβία: Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες προσπάθησε επανειλημμένα να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του Σέρβου προέδρου Τ. Νίκολιτς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σερβία: Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες προσπάθησε επανειλημμένα να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του Σέρβου προέδρου Τ. Νίκολιτς

Αυτοκίνητο που οδηγούσε άτομο αγνώστων- μέχρι στιγμής - στοιχείων προσπάθησε επανειλημμένα, χθες το απόγευμα, να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς. Σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις έξι χθες το απόγευμα, στην οδό Γιούρι Γκαγκάριν, στην περιοχή του Νέου Βελιγραδίου.

Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ από το γραφείο της σερβικής Προεδρίας δεν έγινε καμία δήλωση σχετικά με το συμβάν.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Μπλιτς του Βελιγραδίου, το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες και ο οδηγός του προσπάθησε τέσσερις -πέντε φορές να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή.

Η συνοδεία του κ. Νίκολιτς προσπάθησε να σταματήσει τον άγνωστο οδηγό, ο οποίος κατόρθωσε, ωστόσο, να δραπετεύσει.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για κάποιον ασυνείδητο οδηγό ή αν το περιστατικό σχετίζεται με εργασίες που εκτελούνται στην οδό Γιούρι Γκαγκάριν.

Στις αρχές Νοεμβρίου, παρόμοιο περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Βελιγραδίου -Νις, όταν το τζιπ υψηλόβαθμου αξιωματικού του υπουργείου Εσωτερικών πλησίασε πολύ κοντά στην αυτοκινητοπομπή του κ. Νίκολιτς, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ