Ηράκλειο: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για την υπόθεση της απαγωγής και άγριας δολοφονίας επιχειρηματία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ηράκλειο: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για την υπόθεση της απαγωγής και άγριας δολοφονίας επιχειρηματία

Αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο του 2013 η δίκη για την υπόθεση της απαγωγής και άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στο Εφετείο Ηρακλείου. Στο άκουσμα της αναβολής, η χήρα του επιχειρηματία ξέσπασε με ύβρεις και κατάρες, ενώ ο γιος της κινήθηκε εναντίον των κατηγορουμένων.

Οι δράστες, ένας 35χρονος ελαιοχρωματιστής από το Ηράκλειο και δύο Σύροι, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Ο Κυπριωτάκης είχε απαχθεί από τους τρεις κατηγορούμενους στις 8 Μαΐου 1990. Αφού τον χτύπησαν με γροθιές, τον στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα του, το οποίο βρέθηκε την επόμενη ημέρα απανθρακωμένο μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, ενώ στο μεταξύ οι απαγωγείς είχαν εισπράξει λύτρα ύψους 155.000 ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ