Υποθέσεις κλοπής καλωδίων του ΟΣΕ στο Κιλκίς και την Καρδίτσα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Υποθέσεις κλοπής καλωδίων του ΟΣΕ στο Κιλκίς και την Καρδίτσα

Εκατόν ογδόντα κιλά κουλούρες χάλκινων καλωδίων, μήκους 60 μέτρων περίπου, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 20χρονος. Ο τελευταίος συνελήφθη ενώ από την έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε κόψει και αφαιρέσει τα καλώδια από υπόγειο δίκτυο του ΟΣΕ στο Γαλλικό.

Υπόθεση κλοπής καλωδίων εξιχνιάστηκε και στην περιοχή της Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας συνέλαβαν 34χρονο ο οποίος, μαζί με τρεις συνεργούς του αφαίρεσε δύο εναέρια καλώδια παροχής ηλεκτρισμού της ΔΕΗ, μήκους 25 μέτρων το καθένα, τα οποία συνδέονταν με δημοτική γεώτρηση. Επίσης αφαίρεσαν καλώδια από ηλεκτρολογικό πίνακα της γεώτρησης προκαλώντας σε αυτόν φθορές. Εναντίον του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Η συνολική αξία των καλωδίων που αφαιρέθηκαν εκτιμάται στα πεντακόσια ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ