Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η Αίγυπτος θα ενισχύσει τις προσπάθειες για τον τερματισμό της επίθεσης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η Αίγυπτος θα ενισχύσει τις προσπάθειες για τον τερματισμό της επίθεσης

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χισάμ Καντίλ κατήγγειλε ως "επίθεση" τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας.

"Η τραγωδία αυτή δεν μπορεί να αποσιωπηθεί και ο κόσμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για να σταματήσει η επίθεση", δήλωσε ο αιγύπτιος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας, όπου νοσηλεύονται θύματα των ισραηλινών επιχειρήσεων, συνοδεύομενος από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης της Χαμάς Ισμαΐλ Χανίγε.

"Η Αίγυπτος θα ενισχύσει τις προσπάθειές της για τον τερματισμό της επίθεσης αυτής και την επίτευξη διαρκούς εκεχειρίας", πρόσθεσε

Η εκτόξευση ρουκετών και τα ισραηλινά πυρά συνεχίσθηκαν κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης στη Λωρίδα της Γάζας.

Το Ισραήλ, το οποίο είχε δεχθεί να εφαρμόσει προσωρινή κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, κατήγγειλε ότι η παλαιστινιακή πλευρά δεν τήρησε την εκεχειρία συνεχίζοντας την εκτόξευση ρουκετών εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ