Αλβανία: Διήμερη επίσκεψη στα Τίρανα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αλβανία: Διήμερη επίσκεψη στα Τίρανα πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπείας πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσκεψη στην Αλβανία. Ο κ. Μπορίσοφ θα συναντηθεί στα Τίρανα με τον Αλβανό ομόλογό του, Σαλί Μπερίσα, την πρόεδρο της Βουλής, Γιοζεφίνα Τοπάλι και το δήμαρχο της αλβανικής πρωτεύουσας, Λουλζίμ Μπάσα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της βουλγαρικής αντιπροσωπείας στην Αλβανία αναμένεται να υπογραφούν διακυβερνητικές συμφωνίες συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης, της επιστήμης, του πολιτισμού και της οικονομίας και θα διοργανωθεί Αλβανο-Βουλγαρικό Οικονομικό Φόρουμ.

Στη βουλγαρική αντιπροσωπεία μετέχουν οι υπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης Λίλιανα Πάβλοβα, Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού, Ντέλιαν Ντόμπρεφ, Υγείας Ντεσισλάβα Ατανάσοβα, Εκπαίδευσης, Νεολαίας και Επιστημών, Σεργκέι Ιγκνάτοφ και Πολιτισμού Βέζντι Ρασίντοφ και ο υφυπουργός Εσωτερικών Βεσελίν Βούτσκοφ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ