Αλβανία: Επανεκλογή Ιλίρ Μέτα στην προεδρία του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ολοκλήρωσης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αλβανία: Επανεκλογή Ιλίρ Μέτα στην προεδρία του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ολοκλήρωσης

Ο Ιλίρ Μέτα επανεξελέγη πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ολοκλήρωσης (SMI) στην Αλβανία, επικρατώντας του αντιπάλου του Λουάν Ράμα, στις εσωκομματικές εκλογές.

Ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που διεξήχθη το Σάββατο, ο πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος Ίλι Μανιάνι ανέφερε πως από τα 31.093 ψηφοδέλτια, τα 31.093 ήταν έγκυρα. Ο Ιλίρ Μέα έλαβε 24.439 ψήφους ή ποσοστό 78,6%, ενώ ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας Λουάν Ράμα έλαβε 6653 ψήφους (ποσοστό 21,4%).

Μετά την εκλογή του, ο Ιλίρ Μέτα ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματός του «γι' αυτή την υπέροχη εκδήλωση δημοκρατίας και διαφάνειας» όπως είπε.

Από την πλευρά του, ο Λουάν Ράμα συνεχάρη τον κ. Μέτα, σημειώνοντας- μεταξύ άλλων- πως «με αυτή την εκλογική διαδικασία το SMI ολοκληρώνει μία σημαντική κούρσα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ