Κύπρος: Την άλλη εβδομάδα στη Λευκωσία η τρόϊκα, ανακοίνωσε ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Την άλλη εβδομάδα στη Λευκωσία η τρόϊκα, ανακοίνωσε ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών

Κλιμάκιο της τρόικας αναμένεται στη Λευκωσία για την τελική διαπραγμάτευση με την κυπριακή κυβέρνηση για το μνημόνιο, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή. Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι το κλιμάκιο της τρόικας θα είναι μικρό, κατά πάσα πιθανότητα τριμελές.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ο κ. Σιαρλή είπε ότι η διαβούλευση θα κρατήσει μόνο μερικές ημέρες και ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο κ. Σιαρλή εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και η Κύπρος θα προλάβει το Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.

Απαντώντας σε ερώτηση, τι θα γίνει σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο Κύπριος υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει αποτυχία.

Αναφορικά με το ύψος του ποσού που θα απαιτηθεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι αυτό θα καθορισθεί στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ