Γαλλία: Υλικά εκρηκτικών μηχανισμών ανακάλυψε η αστυνομία ερευνόντας τον ισλαμιστικό πυρήνα που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Γαλλία: Υλικά εκρηκτικών μηχανισμών ανακάλυψε η αστυνομία ερευνόντας τον ισλαμιστικό πυρήνα που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα

"Υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών" και όπλα ανακαλύφθηκαν κατά τις έρευνες που διεξάγονται στην υπόθεση του ισλαμιστικού πυρήνα που εξαρθρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κράτηση των δώδεκα υπόπτων θα παραταθεί εκτάκτως για πέμπτη ημέρα, εξαιτίας της "εξαιρετικής επικινδυνότητας" αυτής της οργάνωσης.

Ο γενικός εισαγγελέας διευκρίνισε ότι τα υλικά βρέθηκαν σε γκαράζ που ανήκε σε έναν από τους συλληφθέντες σε προάστιο του Παρισιού.

"Είμαστε αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά επικίνδυνο τρομοκρατικό δίκτυο...είναι αποφασιστικής σημασίας η παράταση της προσωρινής τους κράτησης", δήλωσε Φρανσουά Μολέν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ