ΗΠΑ: Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να περάσει κάποια καινούρια νομοθεσία που αφορά στην άμβλωση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Ο Ρόμνεϊ δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να περάσει κάποια καινούρια νομοθεσία που αφορά στην άμβλωση

Ο αμερικανός Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, Μιτ Ρόμνεϊ, δήλωσε την Τρίτη ότι αν εκλεγεί δεν έχει σκοπό να περάσει κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, η οποία θα αφορά στην άμβλωση. "Δεν υπάρχει κάπόια νομοθεσία που αφορά στην άμβλωση, που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της ατζέντας μου", δήλωσε ο Ρόμνεϊ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ο υποψήφιος πρόεδρος, προσπαθεί με αυτή του την κίνηση να προσεγγίσει τις γυναίκες ψηφοφόρους, πριν τη μεγάλη εκλογική μάχη στις 6 Νοεμβρίου.

Εις απάντηση των δηλώσεων του Ρόμνεϊ, η πλευρά των Δημοκρατικών έσπευσε να σχολιάσει μέσω της εκπροσώπου της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα, Λιζ Σμίθ, λέγοντας ότι "προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι διατεθειμένος να εμπλέξει την πολιτική σε τόσο σοβαρά ζητήματα, όσο είναι η άμβλωση".

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ νομοθεσία άμβλωση Μιτ Ρόμνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ