Τουρκία: Η αστυνομία συνέλαβε δυο υπόπτους σε σχέση με την επίθεση που στοίχισε τη ζωή του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τουρκία: Η αστυνομία συνέλαβε δυο υπόπτους σε σχέση με την επίθεση που στοίχισε τη ζωή του αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη

Δυο ύποπτοι σε σχέση με την επίθεση που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο αμερικανός πρεσβευτής στη Λιβύη Κρίστοφερ Στίβενς, κρατούνται στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Kanal D.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε τους δύο υπόπτους, οι οποίοι είναι Τυνήσιοι, όταν επεχείρησαν να εισέλθουν στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης αρνήθηκε να κάνει σχόλια για την υπόθεση.

Ο Στίβενς ήταν μεταξύ των τεσσάρων Αμερικανών που σκοτώθηκαν όταν ένοπλοι ισλαμιστές εισέβαλαν στο αμερικανικό προξενείο, στη Βεγγάζη, τον περασμένο μήνα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ