Κύπρος: Την παραίτηση της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα, ζητά το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Την παραίτηση της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα, ζητά το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα

Την παραίτηση της κυβέρνησης του παράνομου καθεστώτος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, ζήτησε ο γγ του τουρκοκυπριακού Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) της αντιπολίτευσης, Ασίμ Ακάνσοϊ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», ο κ. Ακάνσοϊ «κάλεσε την κυβέρνηση να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει αποτύχει και να παραιτηθεί από την εξουσία».

Επίσης, κατηγόρησε το Κόμμα Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) ότι δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα, τα οποία μέρα με τη μέρα αυξάνονται, «με αποτέλεσμα να οδηγούν τους πολίτες σε αδιέξοδα και κάποιες φορές σε αυτοκτονία».

Ο γγ του ΡΤΚ επέρριψε στην «κυβέρνηση» την ευθύνη για τα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος, των παραγωγών και τις διακρίσεις που γίνονται στις εισπράξεις ηλεκτρικού ρεύματος.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ