Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν νέοι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία φιλειρηνικών και αντιπυρηνικών οργανώσεων.

Επανέλαβε τη σταθερή θέση της Αριστεράς για τη λύση των διεθνών προβλημάτων χωρίς προσφυγή στη βία και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το παλαιστινιακό αποτελεί πρόβλημα- κλειδί για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και πρέπει να λυθεί με τη δημιουργία ανεξαρτήτου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του '67, ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Οι αντιπροσωπείες αποτελούνταν από τους Π. Τριγάζη, πρόεδρο Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, Παύλο Ναθαναήλ, αντιπρόεδρο ΠΑΔΟΠ, πρόεδρο Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Παναγ. Καραφωτιά, τ. διευθυντή του γραφείου του ΟΗΕ στην Αθήνα, μέλος Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΔΟΠ, Θαν. Θεοδωρακόπουλο, πρέσβη ΕΤ, μέλος ΔΣ του ΠΑΔΟΠ, Όλγα Αθανίτη, αντιπρόεδρο του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου της Μεσογείου, Σωτ. Σωτηρόπουλο, εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής, Γ. Δολιανίτη, αντιπρόεδρο ΚΕΑΔΕΑ, Ελ. Καρασαββίδου, εκπαιδευτικό, μέλος ΔΣ του ΠΑΔΟΠ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ