Βέροια: Νέοι συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο "Νεολαία στη Δράση" - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βέροια: Νέοι συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο "Νεολαία στη Δράση"

Δέκα νέοι της Βέροιας εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο «Νεολαία στη Δράση» που πραγματοποιήθηκε στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας.

Συνολικά, 50 νέοι, ηλικίας από 17 έως 25 ετών, από Γαλλία, Ελλάδα, Τσεχία, Τουρκία και από το κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, συμμετείχαν στο επιμορφωτικό δίκτυο του Μαγδεμβούργου που ενώνει γενιές από πέντε διαφορετικές χώρες και συζήτησαν για προσωπικές ιστορίες, την κουλτούρα, την ταυτότητα και για τη συμβίωση στην Ευρώπη.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να περάσουμε καλά, να είμαστε δημιουργικοί και να ξεχάσουμε για λίγο την κρίση», δήλωσε η 25χρονη Νικολέτα από την Βέροια, που συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Οι νέοι της Βέροιας, κατά την παραμονή τους στη Γερμανία, συμμετείχαν σε εργαστήρια ταινίας, φωτογραφίας και διαδικτύου και από τη συνεργασία με τους υπολοίπους συνομήλικους τους προέκυψαν κοινά ρεπορτάζ, ντοκιμαντέρ, μουσικά βίντεο καθώς και μια ιστοσελίδα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ