Κίνα: Ο Σι Τζινπίνγκ θα παρευρεθεί στην China-Asean Expo - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κίνα: Ο Σι Τζινπίνγκ θα παρευρεθεί στην China-Asean Expo

Ο αντιπρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια και σε άλλες εκδηλώσεις της 9ης "China-Asean Expo" στην Νανίνγκ (21-25 Σεπτεμβρίου) μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, μετά την δημόσια εμφάνισή του το Σάββατο στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, την πρώτη έπειτα από δεκαπέντε ημέρες απουσίας από το προσκήνιο που έδωσε τροφή σε έντονη φημολογία.

Η απουσία του από μία σειρά συναντήσεων, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις, τροφοδότησε φήμες που ήθελαν τον μελλοντικό πρόεδρο της Κίνας θύμα τροχαίου, καρδιακής προσβολής ή εσωτερικής διαμάχης στα ανώτατα κλιμάκια της κινεζικής ηγεσίας.

Η κινεζική ηγεσία οργανώνει τον επόμενο μήνα συνέδριο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθεί σειρά αλλαγών στην κινεζική ηγεσία, ωστόσο δεν έχει ορισθεί ακόμη η ημερομηνία έναρξης των εργασιών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Σι Τζινπίνγκ China Aesean Expo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ