Μαυροβούνιο: Στρατηγική κατά της παράνομης εμπορίας ανθρώπων υιοθέτησε η κυβέρνηση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μαυροβούνιο: Στρατηγική κατά της παράνομης εμπορίας ανθρώπων υιοθέτησε η κυβέρνηση

Στρατηγική για τη μάχη κατά της εμπορίας ανθρώπων, η οποία τα επόμενα έξι χρόνια θα συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κατά του trafficking υιοθέτησε η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου.

Στην στρατηγική προσδιορίζονται οι στόχοι και οι κατευθύνσεις στη μάχη κατά της εμπορίας ανθρώπων, όπως και συγκεκριμένα μέτρα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος που συγκροτήθηκε στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η επιτυχής μάχη κατά της παράνομης εμπορίας ανθρώπων συνεπάγεται πολυτομεακή προσέγγιση και εντατική διεθνή συνεργασία με την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων για την αποτροπή, καταπολέμηση, την τιμωρία των δραστών και την προστασία των θυμάτων, αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου.

Για την υλοποίηση της στρατηγικής είναι αναγκαία η περιφερειακή και διεθνής συνεργασία, τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι με την υλοποίησή της θα διασφαλιστεί η ποιοτική ταυτοποίηση των πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, η προστασία τους, η κοινωνική ενσωμάτωση και επανένταξή τους και η αποτελεσματική δίωξη και τιμωρία των δραστών των εγκλημάτων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ