Αυστραλία: Δυο πιλότοι της Qantas τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από καυγά στο πιλοτήριο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αυστραλία: Δυο πιλότοι της Qantas τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από καυγά στο πιλοτήριο

Ένας κυβερνήτης της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas και ο συγκυβερνήτης του, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από έντονη λογομαχία στο πιλοτήριο για τις παραμέτρους της απογείωσης ενός Μπόινγκ 747 πριν από την πτήση Ντάλας-Μπρισμπέιν, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sydney Morning Herald.

«'Ενας κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διεξάγεται έρευνα για το επεισόδιο αυτό στις 14 Αυγούστου στο αεροδρόμιο του Ντάλας (Τέξας)», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας χωρίς άλλες διευκρινίσεις.

Η πτήση για το Μπρισμπέιν, στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, αναβλήθηκε για τις 15 Αυγούστου, ωστόσο σύμφωνα με την Qantas, η αναβολή αυτή δε σχετίζεται με τον καυγά των δυο πιλότων.

"Η πτήση της 14ης Αυγούστου αναβλήθηκε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Ντάλας", υποστήριξε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Sydney Morning Herald αναφέρει ότι η Qantas χρειάστηκε να επιστρατεύσει νέο πλήρωμα όταν οι δυο κυβερνήτες κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ