Συνάντηση υφυποργού Εξωτερικών με αντιπροσωπεία βουλευτών Νότιας Κορέας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συνάντηση υφυποργού Εξωτερικών με αντιπροσωπεία βουλευτών Νότιας Κορέας

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Τσιάρα με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Στρατηγικής και Οικονομικών της Βουλής της Ν. Κορέας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στην περαιτέρω προώθηση της αναπτυξιακής και οικονομικής συνεργασίας Ελλάδος και Ν. Κορέας, την προσέλκυση νοτιοκορεατικών επενδύσεων, καθώς επίσης και την προετοιμασία της δεύτερης Συνόδου της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα το επόμενο έτος.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε αφενός η ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε θέματα αναπτυξιακής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες και αφετέρου η διεύρυνσή της και σε τρίτα κράτη. Για το λόγο αυτό οι δύο πλευρές θα ορίσουν σημεία επαφής (contact points) μέσω των δύο Υπουργείων αλλά και των Ελληνικών και Ν. Κορεατικών διπλωματικών Αρχών σε Σεούλ και Αθήνα αντίστοιχα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ