Λιβύη: Έκρηξη χωρίς θύματα σημειώθηκε στην έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών στη Βεγγάζη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Λιβύη: Έκρηξη χωρίς θύματα σημειώθηκε στην έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών στη Βεγγάζη

Μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε σήμερα την έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών της Λιβύης στη Βεγγάζη, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει θύματα, τουλάχιστον όπως ανακοίνωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες. Η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς σήμερα όταν άγνωστοι πέταξαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο κτίριο από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας από τη Βεγγάζη. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έσπασε τα τζάμια στα γειτονικά κτίρια στη λεωφόρο Ντουμπάι.

Ο Άντιλ Οτμάν, εκπρόσωπος του στρατού από την Τρίπολη, επιβεβαίωσε το συμβάν και επεσήμανε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, ενώ απέδωσε την επίθεση στην απουσία φρουρών.

Αυτή είναι η τρίτη φορά φέτος που δέχεται επίθεση το κτίριο των υπηρεσιών ασφαλείας. Για πολλούς Λίβυους στη Βεγγάζη, απ' όπου ξεκίνησε η εξέγερση που οδήγησε στην ανατροπή του Μουάμαρ Καντάφι, το κτίριο συμβολίζει την καταπίεση που υπέστησαν στα χέρια του καθεστώτος του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιβύη Βεγγάζη έκρηξη μηχανισμός θύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ