Συρία: Ο 'Ασαντ χαρακτήρισε "τέρατα" τους υπεύθυνους της σφαγής στη Χούλα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: Ο 'Ασαντ χαρακτήρισε "τέρατα" τους υπεύθυνους της σφαγής στη Χούλα

Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ χαρακτήρισε σήμερα «τέρατα» τους υπεύθυνους της σφαγής στη Χούλα της κεντρικής Συρίας, στις 25 Μαΐου, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 108 άνθρωποι.

«Αυτό που συνέβη στη Χούλα και σε άλλες περιοχές της Συρίας είναι άγριες σφαγές που ακόμα και τέρατα δεν θα μπορούσαν να διαπράξουν», υποστήριξε ο Άσαντ.

Οι δυνάμεις της εξέγερσης και το καθεστώς αλληλοκατηγορούνται για τη σφαγή στη Χούλα, ενώ ανώτερος αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε ότι «σοβαρές υποψίες» στρέφονται στις πολιτοφυλακές που πρόσκεινται στο καθεστώς.

«Μετά τη σφαγή στη Χούλα κατηγόρησαν το στρατό, αλλά στη συνέχεια κατηγόρησαν τις πολιτοφυλακές που πρόσκεινται στο καθεστώς. Οι εγκληματίες σχεδιάζουν και άλλα εγκλήματα», τόνισε ο Άσαντ.

Ο Σύρος πρόεδρος τόνισε εξάλλου ότι δεν πρόκειται να έχει διάλογο με μέλη της εξόριστης αντιπολίτευσης.

«Οι πόρτες είναι ανοιχτές και είμαστε έτοιμοι ν΄αρχίσουμε διάλογο, αλλά όχι με αυτούς που συνδέονται με ξένες δυνάμεις. Ένα μέρος της αντιπολίτευσης περιμένει ακόμα σήματα από το εξωτερικό», υποστήριξε.

«Ο πολιτικός διάλογος συνεχίζεται, το ίδιο και ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ