Με τον Γκι Φερχόφσατ συναντάται ο Θάνος Τζήμερος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Με τον Γκι Φερχόφσατ συναντάται ο Θάνος Τζήμερος

Συνάντηση με τον πρόεδρο των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζήμερος υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Όπως τόνισε, στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις «γιατί τις χρειάζεται η ίδια η χώρα και όχι επειδή τις επιβάλλει η Ε.Ε.», στην οποία όπως υποστήριξε «δεν μπορεί να λειτουργεί μια νομισματική ένωση χωρίς να υπάρχει δημοσιονομική πολιτική».

Ο Θ. Τζήμερος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα μεταφέρει στον Γκι Φερχόφστατ το μήνυμα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν «σοβαρές πολιτικές κινήσεις» που δεν έχουν σχέση με δυνάμεις που «υπογράφουν και ξεϋπογράφουν ή που διεκδικούν και στη συνέχεια νιώθουν ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να εφαρμόσουν τις συμφωνίες».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ