Κύπρος: Το Ισραήλ διαψεύδει οτι θέλει στείλει στρατεύματα στην Κύπρο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Το Ισραήλ διαψεύδει οτι θέλει στείλει στρατεύματα στην Κύπρο

Το Ισραήλ διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες του Τουρκικού Τύπου, που αναφέρουν οτι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει χιλιάδες στρατιώτες στην Κύπρο για να προστατεύσουν τα ενεργειακά συμφέροντά του στην περιοχή.

«Οι ισχυρισμοι αυτοί στερούνται βάσης και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα» διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών που αναμεταδόθηκε από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα τονίζοντας οτι «το Ισραήλ ουδέποτε ανέπτυξε στρατεύματα σε ξένο έδαφος»

Το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε το Σαββατοκύριακο πως το Ισραήλ προβλέπει να αναπτύξει 20.000 στρατιώτες στην Κύπρο για να εγγυηθούν την ασφάλεια 30.000 Ισραηλινών εργατών και τεχνικών που θα εργαστουν εκεί στις έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στα ανοικτά του νησιού.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ