Νεπάλ: αεροπορικό δυστύχημα με 15 νεκρούς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Νεπάλ: αεροπορικό δυστύχημα με 15 νεκρούς

Ένα μικρό αεροσκάφος με 21 επιβαίνοντες συνετρίβη σήμερα σε αεροδρόμιο του βορειοδυτικού Νεπάλ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 από αυτούς, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών

Ανάμεσα στα θύματα του αεροπορικού είναι 12 Ινδοί, όμως αρά την σφοδρή πτώση, διασώθηκαν είναι τρια παιδιά, δύο ξένοι και μια αεροσυνοδός από το Νεπάλ, ενω σύμφωνα με τον διευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Πρατάπ Μπάμπου Τιουάρι, έξι από τους διασωθέντες μεταφέρθηκαν στην Ποκχάρα.

«Υπάρχουν 11 άνδρες και τέσσερις γυναίκες ανάμεσα στους νεκρούς» είπε ο αστυνομικός Ραγέντρα Σινγκ Μπαντάρι, επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης.

Η Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος της Agni Air είχε επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Τζόμσον λίγο μετά την απογείωσή του. Συνετρίβη σε ένα βουνό κοντά στον στενό διάδρομο προσγείωσης ενώ επιχειρούσε να προσγειωθεί.Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε ο στρατός, η αστυνομία αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Τα αεροπορικά δυστυχήματα είναι συχνό φαινόμενο στο Νεπάλ. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης, ως τώρα έχουν σημειωθεί 71 αεροπορικά δυστυχήματα από τα οποία έχουν σκοτωθεί 600 άνθρωποι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ