Βρετανία: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε γκαραζ στο Τσελτναμ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βρετανία: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε γκαραζ στο Τσελτναμ

Δύο άνδρες ηλικίας 31 και 52 ετών συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τη βρετανική αστυνομία μετά τον εντοπισμό εκρηκτικών υλών σε ένα γκαράζ, στη νοτιοδυτική Αγγλία, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στην απόφαση να εκκενώσουν περίπου 100 σπίτια γύρω από το ύποπτο κτίριο.

Στο Τσέλτναμ βρίσκεται το κέντρο επικοινωνιών των βρετανικών μυστικών υπηρεσίων GCHQ. Στο κέντρο αυτό, το επονομαζόμενο και «ντόνατ» λόγω του σχήματός του, εντοπίζονται τηλεφωνήματα και γίνονται υποκλοπές για την αποτροπή επιθέσεων.

«Προς το παρόν δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να άρουμε τον περιορισμό πρόσβασης στη συνοικία της πόλης Τσέλτναμ όπου βρίσκεται το γκαράζ» δήλωσε ένας αξιωματικός.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Παρασκευή ενω πιστεύεται ότι ετοίμαζαν κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αναφέρει η αστυνομία, ενώ έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους ότι ενδέχεται να προχωρήσουν στην ελεγχόμενη έκρηξη των υλών που έχουν βρεθεί στο γκαράζ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ