Καβάλα: Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Καβάλα: Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών

Έντονη δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών εντοπίζεται στην Καβάλα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος, το οποίο προέβη σε συλλήψεις, όπως ανακοινώνει στο δελτίο τύπου.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με προσωπικό ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, συνέλαβε χθές το απόγευμα, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας, έναν 28χρονο, στην οικία του οποίου ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης σε νάυλον συσκευασία μεικτού βάρους 17,3 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε αλουμινόχαρτο μεικτού βάρους 1,1 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια ο 28χρονος τους οδήγησε οικειοθελώς σε χώρο περίπου χιλίων (1.000) μέτρων από την οικία του όπου εκεί καλλιεργούσε δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε θαμνώδη περιοχή στους πρόποδες του βουνού Περγιγιαλιού – Καβάλας.

Ύστερα από υπόδειξη του βρέθηκαν διάσπαρτα επιμελώς κρυμμένα συνολικά δώδεκα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης από δέκα οκτώ εκατοστά έως και ενάμισυ μέτρο το μεγαλύτερο. Στην ίδια περιοχή επίσης βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα έξι γλαστράκια με επτά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης από δέκα πέντε εκατοστά μέχρι είκοσι τρία εκατοστά το μεγαλύτερο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και τα δενδρύλλια.

Επίσης, το προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνέλαβε χθες το απόγευμα, στον λιμενοβραχίονα Καβάλας δύο ημεδαπούς έναν άνδρα 29 ετών και μία γυναίκα 34 ετών οι οποόι είχαν στην κατοχή τους 4 δισκία HIPNOSEDON και 6 δισκία VULBEGAL, κανονικά συσκευασμένα, χωρίς ιατρική συνταγή και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία μεικτού βάρους 1,1 γραμμαρίων

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 29χρονου με την συναίνεσή του όπου και βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάυλον συσκευασία μεικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάυλον συσκευασία μεικτού βάρους 8,7 γραμμαρίων η οποία ανήκε στην 34χρονη. Ακόμη βρέθηκαν μέσα σε σακ βουαγιάζ της 34χρονης έξι δίσκια LONARID, κανονικά συσκευασμένα, ένα δίσκιο VULBEGAL, ένα δίσκιο LEXOTANIL και μία ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και η ζυγαριά ακριβείας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ