Η Κρήτη υποδέχεται την Ολυμπικακή Φλόγα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Η Κρήτη υποδέχεται την Ολυμπικακή Φλόγα

Σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη διαδρομή μέχρι την παράδοσή της, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, στο Λονδίνο θα περάσει από την Κρήτη.

Πρώτος σταθμός στην Κρήτη θα είναι η Κίσαμος. Στη συνέχεια, η πομπή θα περάσει από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κνωσό, τον Άγιο Νικόλαο, τα Μάλια, τη Χερσόνησο και τέλος το Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιηθούν τελετές υποδοχής.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα φθάσει στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στις 14:15 με την ειδική αυτοκινητοπομπή, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Οργανωτικής Επιτροπής «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».

Τη Φλόγα θα μεταφέρει εντός του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού η Κατερίνα Κόππακα, βραβευμένη με το βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης» του Δήμου Ηρακλείου, ενώ θα εξέλθει του αρχαιολογικού χώρου, με τον κ. Αλέξη Καλοκαιρινό, βραβευμένο με το ίδιο βραβείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ