Βραζιλία: 8 νεκροί απο συντριβή ελικόπτερου της Αστυνομίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βραζιλία: 8 νεκροί απο συντριβή ελικόπτερου της Αστυνομίας

Οκτώ επιβαίνοντες σε ελικόπτερο της αστυνομίας στη Βραζιλία, ανάμεσά τους αστυνομικοί και ένας ύποπτος για επτά ανθρωποκτονίες, έχασαν τη ζωή τους τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη στη δυτική πολιτεία Γκοϊάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δημοσιογραφικού όμιλου Globo..

Εκτός από αρκετούς αστυνομικούς, σκοτώθηκε και ο βασικός ύποπτος για επτά δολοφονίες που διαπράχθηκαν στις 28 Απριλίου σε ένα μεγάλο αγρόκτημα της πολιτείας Γκοϊάς.

Ο 22χρονος Σούζα Αλβες, εθεωρείτο ύποπτος για το στραγγαλισμό τριών γυναικών και τεσσάρων ανδρών σε μια μεγάλη γεωργική επιχείρηση, 400 χλμ. από την πρωτεύουσα της Γκοϊάς. Το κίνητρο των φόνων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
Οι επιβάτες μόλις είχαν λάβει μέρος στην αναπαράσταση των ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες που επικαλείται το Globo, το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην τοποθεσία Πιράνχας, σε δασώδη περιοχή και δύσκολα προσβάσιμη, ενώ κατευθυνόταν στη Γκοϊανία, την πρωτεύουσα του κρατιδίου αυτού στο οποίο υπάρχουν μεγάλες καλλιέργειες σόγιας, καλαμποκιού και εκτροφεία βοοειδών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το ελικόπτερο εξερράγη προσκρούοντας στο έδαφος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ