Κύπρος: αναγνωρίστηκε το πτώμα της γυναίκας που έπεσε θυμα στυγερής δολοφονίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: αναγνωρίστηκε το πτώμα της γυναίκας που έπεσε θυμα στυγερής δολοφονίας

Μετά απο προσπάθειες τριών ημερών, η αστυνομία κατόρθωσε να βρει την «άκρη του νήματος» προκειμένου να αναγνωρίσει το θύμα της άγριας δολοφονίας , το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο στην Ακρόπολη της Αρχαίας Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, απο το περασμένο Σάββατο είχε διαπιστωθεί η απουσία, 45χρονης επισκέπτριας από τη Ρωσία, η οποία είχε εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο που διέμεινε στην τουριστική περιοχή Αμαθούντας.

Η συγκεκριμένη επισκέπτρια είχε φθάσει με γκρουπ στην Κύπρο στις 30 Απριλίου και θα αναχωρούσε για την πατρίδα της στις 13 Μαΐου.

Η 45χρονη διέμεινε μόνη της σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και την απουσία της διαπίστωσαν πρώτοι κάποιοι συμπατριώτες της - συνταξιδιώτες της με τους οποίους γνωρίστηκε στο ξενοδοχείο κι είχαν προγραμματίσει την Κυριακή να συναντηθούν στη παραλία για να κάνουν τζετ σκι

Όταν η 45χρονη ρωσίδα δεν εμφανίστηκε στην παραλία, ενω απουσίαζε και στα προπληρωμένα γεύματα του ξενοδοχείου, αύξησαν τις υποψίες της αστυνομίας, πως πιθανόν η αλλοδαπή να ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας στο λόφο της Αμαθούντας,

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν αποφάσισαν να ανοίξουν και να ερευνήσουν το δωμάτιο της άτυχης γυναίκας.
Από την φωτογραφία του διαβατηρίου της που βρληκα εκεί. αναγνωρίστηκε πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι το θύμα του εγκλήματος.

Ο φόνος της 45χρονης διαπράχθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή μεταξύ 14:00-16:00 του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και στραγγαλισμό.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, «'ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό, ως κύρια αιτία, ενώ φέρει και μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προκλήθηκε από μια μεγάλη πέτρα».

Ο δράστης και τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ