Πολωνία: Κοιμόταν και τον πέρασαν για πτώμα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πολωνία: Κοιμόταν και τον πέρασαν για πτώμα

Ένας πολωνός εργάτης είπε να κάνει ένα διάλειμμα από την δουλειά του και να κοιμηθεί για λίγο στο αμάξι. Φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα του συμβεί.

Ο 36χρονος Μπαρτέκ Μπαμπλέσκι o οποίος εργάζεται σε μια οικοδομή στην Βαρσοβία, έκανε το μεσημεριανό του διάλειμμα για φαγητό και στη συνέχεια, είπε να ξεκουραστεί λίγο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.

«Το κάνω συχνά αυτό. Τρώω το μεσημεριανό μου και κοιμάμαι καμιά ωρίτσα πριν ξαναπιάσω δουλειά» είπε και ο ίδιος.

Αυτή τη φορά όμως ο μεσημεριανός του υπνάκος έγινε αιτία για κοινωνική αναστάτωση.

Ο Μπαρτέκ έπεσε στο αμάξι του για λίγο να ξαπλώσει και έβγαλε και την μπλούζα του γιατί έκανε ζέστη. Μάλιστα κοιμόταν με τα χέρια σταυρωμένα σαν να βρισκόταν σε φέρετρο.

«Πάντοτε κοιμάμαι με τα χέρια σταυρωμένα. Αυτό μάλλον τρόμαξε περισσότερο τους περαστικούς που με πέρασαν για πεθαμένο. Που να φανταστώ ότι θα τρόμαζαν τόσο» είπε στους αστυνομικούς.

Οι περαστικοί μόλις τον είδαν τηλεφώνησαν στην αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο τρόμαξαν και οι ίδιοι με το θέαμα του νεαρού άνδρα.
Όμως όταν χτύπησαν το τζάμι, ο Μπαρτέκ ξύπνησε και αντιλήφθηκαν πως ήταν απλά ένα λάθος.

Ο Μπαρτέκ ξύπνησε και άνοιξε την πόρτα και αφού απολογήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι αστυνομικοί έφυγε ο καθένας στην δουλειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ