Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί εδώ και έναν χρόνο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί εδώ και έναν χρόνο

Νεκρή βρέθηκε η 70χρονη Μαρίκα Παπαοικονόμου απο τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίσθηκε πέρσι στις 12 Απριλίου 2011 απο το σπίτι της στο κέντρο της πόλης. Η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έπασχε απο άνοια.

Η άτυχη γυναίκα, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από την μέρα που διέφυγε της προσοχής της γυναίκας που την πρόσεχε και εξαφανίστηκε.
Εκτοτε η οικογένειά της είχε οργανώσει μεγάλη κινητοποίηση για την ανεύρεσή της και είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων, Silver Alert, που προέβαλε τηλεοπτικά την εξαφάνιση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στις 9 Απριλίου 2012 βρέθηκε, μέσα στο ρέμα της περιοχής των «νεόκτιστων» στην Πολίχνη ένας ανθρώπινος σκελετός, από διερχόμενο πολίτη που είχε πάει βόλτα το σκύλο του και όπως διαπιστώθηκε, λίγες μέρες μετά, ανήκε στην άτυχη 70χρονη.

Με αφορμή την ανεύρεση της ηλικιωμένης, σε ανακοίνωσή της, η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, τονίζει το σημαντικό ρόλο που παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και ζητά τη συμμετοχή όλων ώστε να εντοπίζονται έγκαιρα οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε τόσο σοβαρό κίνδυνο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ