Ράπανος: Πρέπει να βρούμε το θάρρος να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ράπανος: Πρέπει να βρούμε το θάρρος να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές

Για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ορθοποδήσει η οικονομία και το πολιτικό σύστημα της χώρας και να επιτευχθεί η έξοδος απο την κρίση, μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Ράπανος.

Μιλώντας σε εκδήλωση για τις βραβεύσεις νικητών του διαγωνισμού «I-bank καινοτομία και τεχνολογία», ο κ. Ράπανος αναφερόμενος στο οικονομικό και πολιτικό σύστημα της χώρας δήλωσε: «Ελπίζω το πολιτικό μας σύστημα, οι κοινωνικοί εταίροι και όλοι οι φορείς της οικονομίας να πάρουμε τις γενναίες αποφάσεις που απαιτούν οι περιστάσεις.»

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη για άμεσες αλλαγές στην χώρα: «Πρέπει να βρούμε το θάρρος και τη νηφαλιότητα για να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις πολιτικές και οικονομικές θεσμικές αλλαγές που θα αλλάξουν τη χώρα.Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η πιο μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ