Σε κατάσχεση ακατάλληλων αλκοολούχων ποτών προχώρησε ο ΕΦΕΤ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σε κατάσχεση ακατάλληλων αλκοολούχων ποτών προχώρησε ο ΕΦΕΤ

Σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατάλληλων προς κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, που έφεραν περασμένη ημερομηνία ανάλωσης, προχώρησαν τα ελεγκτικά κλιμάκια του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας του ΕΦΕΤ έγινε αποδέκτης καταγγελίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο στην επιχείρηση, με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση- Πολιτιστικό Κέντρο Σκοπέλου».

Στον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Κτηνιατρικής Σκοπέλου, σε συνεργασία με το Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, στην εν λόγω επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.773 φιάλες μπύρας των 500 ml, με ημερομηνία λήξης τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2012.

Όπως ανακοινώθηκε, τα προϊόντα κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση, σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και κατασχέθηκαν.

Ο ΕΦΕΤ διευκρινίζει ότι, για την υπόθεση, θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ